29 Ocak 2010 Cuma

O SAFLIĞIN SİMGESİDİR

Herşey zamanında güzel.

Bir sabah kalkarsınız ve bakarsınızki tabiat baştan başa değişmiş, bir genç kız edasıyla eşsiz güzellikteki gelinliğini geçirmiş sırtına.
Öyle iyi bir sırdaştırki tüm kötülükleri ve çirkinlikleri gizler, üzerini örter. saflığın ve temizliğin rengidir belkide sırf bu yüzden beyazdır.
Yeniden doğum gibidir ya baharlar, aslında kışlar olmasa baharlar da anlamsız olur. bir yerde bitmeli ki yeniden başlanabilsin.
O'nunla tek başınıza mücadele etmeniz olanaksızdır.ulaşım sıkıntılarıda olmasa...
herkeste memnun değildir bu manzaradan, ortak ilgi alanımız olan arılar mesela uyku pozisyonundalar şimdi taki güneşi görene kadar. ki bu çok uzak değil.
paris , uzun zamandır aldığım en güzel hediye. böyle karlı günlerde herkesin yayında isteye bileceği güzel bir hayvan. oryantasyon  eğitiminde:)))  kar boyunu aşmış durumda.
bozulmaz gibi dursada başlangışta  hava  ısınınca yine çıplak kalacak her taraf. Ne güzel 2009 dan kalma tüm mikroplar kırıldı gözümle görmedim tabi hep öyle söylenir.
bu da kar yağmadan önce arılığıma yukardan bakış.

5 yorum:

Ballı Baba dedi ki...

Önceki yazın yoruma kapalıydı yazamadım. Değerli büyüğüm dediğin arıcı kardeşim Hüseyin BÜYÜK'e Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. İnşallah bizlerin arkasından da Hüseyin bey için dediğiniz gibi "iyi bir dost" diyenler olur.
Son yazınızdaki kış görüntüleri süperrr. Elbette her mevsimin güzelliği var ama kış başka bir güzel. Sağlık ve mutluluk dileklerimle...

Unknown dedi ki...

Onur kardeşim;

Öncelikle hüseyin amcaya allahtan rahmet ailesine sabırlar dilerim.

gÖRÜNTÜLER VE YORUMUN ÇOK GÜZEL ,SENİN KÖYDEKİ RESİMLERİN 10 NUMARA DİYEBİLİRİM ELİNE SAĞLIK.

demircioğlu dedi ki...

baş sağlığı dilekleriniz ve duyarlılığınıza teşekkür ederim. allah razı olsun sizlerden ve cümlemizden.
görüntülerin beğenilmesi güzel onun için de teşekkür ederim, çünkü yayın olayları birazda arz-talep, takdirle doğru orantılı yürür. daha güzellerini güzel günlerde paylaşmak ümidiyle, sağlıcakla kalın.

ARICI MESUT dedi ki...

Hüseyin amca ya Eskişehirli arıcılar adına Allahtan Rahmet dilerim

demircioğlu dedi ki...

mesut bey size ve sizin aracılığınızla eskişehirli arıcılara çok teşekkür ederim.